Φωτιά Τώρα Λουτράκι - Pyrkagia Twra Sta Megara Dyskolh H Fwtia Sto Loytraki Ypo Meriko Elegxo Stis Kexries Ota Voice : Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου.

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 20:30 σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι και συγκεκριμένα στην περιοχή καλλιθέα. Αν βρίσκεστε στον #σολομό κορινθίας εκκενώστε τώρα προληπτικά . Στο σημείο έχουν σπεύσει και . Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Κοινοποίηση ειδήσεωνtweetφωτιά στο λουτράκι σε δασική έκταση .

Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Loytraki E3eli3h Twra 11 40 Gia Th Fwtia Sto Sxino Poy Thn Katey8ynoyn Oi Anemoi Epixeiroyn 17 Aeroskafh Kai 3 Elikoptera Korinthian News
Loytraki E3eli3h Twra 11 40 Gia Th Fwtia Sto Sxino Poy Thn Katey8ynoyn Oi Anemoi Epixeiroyn 17 Aeroskafh Kai 3 Elikoptera Korinthian News from korinthiannews.gr
Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 20:30 σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι και συγκεκριμένα στην περιοχή καλλιθέα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Στο σημείο έχουν σπεύσει και . Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε .

Στο σημείο έχουν σπεύσει και .

Αν βρίσκεστε στον #σολομό κορινθίας εκκενώστε τώρα προληπτικά . Ο δήμαρχος λουτρακίου, γιώργος γκιώνης για τη . Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Πέμπτη 20 μαΐου 2021 14:03. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 20:30 σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι και συγκεκριμένα στην περιοχή καλλιθέα. Κοινοποίηση ειδήσεωνtweetφωτιά στο λουτράκι σε δασική έκταση . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Φοβόμαστε ότι η φωτιά θα φτάσει στο λουτράκι.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Αν βρίσκεστε στον #σολομό κορινθίας εκκενώστε τώρα προληπτικά . Κοινοποίηση ειδήσεωνtweetφωτιά στο λουτράκι σε δασική έκταση .

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 20:30 σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι και συγκεκριμένα στην περιοχή καλλιθέα. Fwtia Sto Loytraki Olonyxtia Maxh Me Tis Floges Ekkenw8hkan Oikismoi 3 Xiliometra To Metwpo
Fwtia Sto Loytraki Olonyxtia Maxh Me Tis Floges Ekkenw8hkan Oikismoi 3 Xiliometra To Metwpo from www.ieidiseis.gr
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Κοινοποίηση ειδήσεωνtweetφωτιά στο λουτράκι σε δασική έκταση . Ο δήμαρχος λουτρακίου, γιώργος γκιώνης για τη . Αν βρίσκεστε στον #σολομό κορινθίας εκκενώστε τώρα προληπτικά . Πέμπτη 20 μαΐου 2021 14:03.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε .

Αν βρίσκεστε στον #σολομό κορινθίας εκκενώστε τώρα προληπτικά . Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 20:30 σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι και συγκεκριμένα στην περιοχή καλλιθέα. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Ο δήμαρχος λουτρακίου, γιώργος γκιώνης για τη . Φοβόμαστε ότι η φωτιά θα φτάσει στο λουτράκι. Στο σημείο έχουν σπεύσει και . Κοινοποίηση ειδήσεωνtweetφωτιά στο λουτράκι σε δασική έκταση . Πέμπτη 20 μαΐου 2021 14:03. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας .

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Κοινοποίηση ειδήσεωνtweetφωτιά στο λουτράκι σε δασική έκταση . Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο.

Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Fwtia Loytraki Se E3eli3h H Megalh Pyrkagia Enisxy8hkan Oi Pyrosbestikes Dynameis Flash Gr
Fwtia Loytraki Se E3eli3h H Megalh Pyrkagia Enisxy8hkan Oi Pyrosbestikes Dynameis Flash Gr from www.flash.gr
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Κοινοποίηση ειδήσεωνtweetφωτιά στο λουτράκι σε δασική έκταση . Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Φοβόμαστε ότι η φωτιά θα φτάσει στο λουτράκι. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε .

Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Ο δήμαρχος λουτρακίου, γιώργος γκιώνης για τη . Πέμπτη 20 μαΐου 2021 14:03. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 20:30 σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι και συγκεκριμένα στην περιοχή καλλιθέα. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Φοβόμαστε ότι η φωτιά θα φτάσει στο λουτράκι. Αν βρίσκεστε στον #σολομό κορινθίας εκκενώστε τώρα προληπτικά . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Κοινοποίηση ειδήσεωνtweetφωτιά στο λουτράκι σε δασική έκταση . Στο σημείο έχουν σπεύσει και .

Φωτιά Τώρα Λουτράκι - Pyrkagia Twra Sta Megara Dyskolh H Fwtia Sto Loytraki Ypo Meriko Elegxo Stis Kexries Ota Voice : Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου.. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Ο δήμαρχος λουτρακίου, γιώργος γκιώνης για τη . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε .